Sådan uploades billeder manuelt til Photo Stream i iPhoto

Photo Stream giver brugerne mulighed for automatisk at synkronisere fotos mellem flere enheder med lethed. For nogle brugere importeres eller uploades automatisk billeder ikke den foretrukne metode på grund af beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du er en af ​​de brugere, der foretrækker en smule mere kontrol, kan du slukke automatisk upload af fotos, du importerer til iPhoto, til Photo Stream, og manuelt uploade billederne efter eget valg. Det er så simpelt selv en hule ... godt, du får point.

Hvis du ikke allerede har det, kan du deaktivere automatisk upload til Photo Stream ved at starte iPhoto og åbne indstillinger. Vælg fanen Photo Stream og fjern markeringen i feltet Automatisk upload.

Fremadrettet vil kun de fotos, du manuelt vælger, blive placeret i din Photo Stream. Du kan bruge et foto placeret overalt i dit iPhoto-bibliotek. Til demonstration bruger vi det sidste importerede billede.

Træk og slip billedet til Photo Stream i sidepanelet. Du skal se et synkroniseringsikon, der vises ved siden af ​​Photo Stream, da uploadprocessen finder sted.

Det er alt der er til det, men vent, dit billede er ikke i slutningen af ​​din Photo Stream, så hvor er det? Nå er billederne, du uploader til Photo Stream, sorteret efter datoen den blev oprettet, og ikke den dato, den blev uploadet.

Som du kan se i skærmbilledet ovenfor, blev det billede, vi importerede, placeret midt i strømmen. Så hvis du ikke kan finde billedet med det samme, rulle gennem din strøm til tidsrammen, den blev oprettet, den skal være der.

 

Efterlad Din Kommentar